pondělí 13. srpna 2007

Herní Novinky - Videa

Podle mně nejpovedenější současná RPG (možná až na Two Worlds) a tohle super 10 min dlouhé video to potvrzuje.

Očekávaný Harry Potter čaruje i na PC a dalších hracich konzolích..., Mimochodem už sem si zahrál Demo


Už zmíněný Two Worlds, kterému se Overlord podle bojové a grafické stránky nemůže ani zdaleka rovnat, ovšem už tady chybí ta originalita, která je asi jenom v režimu souboje.I když se možná až podivně podobá serii Gothicku a nebo TES, jde o zábavu na desítky hodin.


1. Trailer k nové válečné akci Medal Of Honor: Airbone, která, jak už název vypovídá, se bude odehrávat z části ve vzduchu.


Nádherný trailer k aktuální bojovce Assassins Creed, opravdu doporučuju schlédnout, připomínám, že Ubisoft se poslední dobou opravdu činí, vydává jednu hru za druhou...


Need For Speed: Pro street, nedávno EA vydali Carbon a sotva ho kdo stačil projet (hrací doba u Carbonu nebyla nijak zázračná) se připravuje nový NFS! A tentokrát to bude určitě dokonalé! Některým hráčum se sice nezamlouvá, že se už nebude jednat o noční Ilegální závody, ale naopak o oficiální, to ale není ani zdaleka jediná novinka, dále prozradím že např. se auta budou moct poškodit, a ktomu ještě úžasná grafika! No necháme se určitě překvapit a já doufám, že to bude milé překvapení, protože ja osobně taky uznávám spiše noční závody.


Lost Planet, je další z tehle novinek, pravdepodobne nejnovejsi novinka, která se tyká budoucnosti, ale ta bude pravděpodobně obsahovat i náš procesor, protože se jedná nejspíš o next-gen grafiku na Directx 10 kterou nerozjedeme jinde než na Vistě.


No a na závěr jedna střílečka, Crysis..., velmi pěkný trailer, který nám ukazuje největší ,,vymakanosti,, taky next-gen grafika.


Žádné komentáře: